Aquest dimecres 28 de novembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona ha presentat, en un acte especial a Brussel·les, l’oferta enogastronòmica i genèrica de la Costa Brava i el Pirineu de Girona davant de trenta-cinc agències de viatges i operadors turístics especialitzats.
A l’acte hi ha assistit el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat.
Seguidament a la presentació s’ha ofert un àpat gastronòmic acompanyat de vins de la DO Empordà i ratafia, elaborat pels cuiners gironins amb estrella Michelin Quim Casellas, del restaurant Casamar de Llafranc; Pere Arpa, del restaurant Ca l’Arpa de Banyoles, i Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombrèn, i s’ha dut a terme una sessió de treball en xarxa o networking per mantenir entrevistes amb els assistents.
L’any 2019, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona té previst continuar incidint en l’important mercat belga per a les destinacions gironines desenvolupant-hi accions promocionals com tallers o workshops, presentacions i agendes comercials.
- Te recomendamos -