Inicio Comunidad Valenciana 'Turandot' es converteix en la producció més vista de totes les pretemporades...

'Turandot' es converteix en la producció més vista de totes les pretemporades de les Arts

0


‘Turandot’, de Puccini, s’ha convertit en el títol d’òpera més vist en les quatre pretemporades amb preus populars del Palau de les Arts.

La reposició de la celebrada producció de les Arts, gràcies a la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, ha superat el 99% de l’aforament de la Sala Principal en les sis representacions, dedicades a la memòria de la soprano Montserrat Caballé, que va morir el passat 6 d’octubre.

Exactament, ‘Turandot’ ha aconseguit una mitjana del 99,15% d’ocupació, que millora els registres d’altres títols lírics de pretemporades anteriors com ara ‘La Bohème’, de Puccini, (98,6%), ‘L’elisir d’amore’, de Donizetti, (87,2%) o ‘Madama Butterfly’, també de Puccini (99%).

 

En total, 8.376 espectadors han gaudit d’aquest drama líric en tres actes amb posada en escena del famós cineasta Chen Kaige, que a un mes de l’estrena, el passat 17 d’octubre, va penjar el cartell de localitats esgotades per a totes les representacions.

Es tracta de la quarta ocasió en què l’enclavament cultural programa ‘Turandot’, però és la primera vegada que s’ofereix amb entrades entre 7 i 50 euros, dins de les tarifes populars que el centre d’arts aplica als espectacles de pretemporada.

Leer más:  Compromís exige la rehabilitación del Museo de la Semana Santa Marinera y la restauración de las Rocas del Corpus

- Te recomendamos -