Inicio Comunidad Valenciana L'Hemisfèric acull la pel·lícula 'Els secrets de la gravetat'

L'Hemisfèric acull la pel·lícula 'Els secrets de la gravetat'

0


L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències acull a partir de demà diumenge, 1 d’octubre una nova pel·lícula Fulldome en la seua programació.

La pel·lícula oferix el viatge de dos amics a través de l’espai i el temps després dels passos d’Albert Einstein. Per què els objectes sempre cauen a terra? Com estructura la gravetat el sistema solar i l’univers a gran escala? Com interactua la matèria-energia amb l’espai-temps?

‘Els secrets de la gravetat’ és una projecció que dóna resposta a estes i moltes altres qüestions protagonitzades per Limbradur, un jove aprenent de mag que somia de ser astronauta, i Alby un xicotet i intel·ligent robot programat per a emmagatzemar i compartir coneixement.

Vola directament a la Lluna, més enllà de l’Estació Espacial Internacional, i recorre els racons més llunyans de la nostra galàxia mentres experimentes les meravelles de l’espai i el temps en una aventura educativa amb imatges impressionants.

Leer más:  El Tribunal Superior de Justicia ratifica la anulación del despido de un representante sindical que fue investigado por la empresa con un detective

- Te recomendamos -