Inicio Catalunya / Cataluña Girona / Gerona El vicepresident Femí Santamaria participa en el lliurament del Premi Internacional Tossa...

El vicepresident Femí Santamaria participa en el lliurament del Premi Internacional Tossa de Mar de Pintura Ràpida

0


El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, va assistir ahir, diumenge, a l’acte de lliurement del 62è Premi Internacional Tossa de Mar de Pintura Ràpida, com a representant de la institució, juntament amb l’alcaldessa de la població, Gisela Saladich.

El premi és veterà en aquesta modalitat a Catalunya, i també a tot l’Estat. El concurs consisteix en la realització d’una obra per participant, que ha de tenir com a protagonista la vila de Tossa i que s’ha d’acabar el mateix dia. Les obres participants estaran exposades fins a mitjans de setembre.

Un cop presentades les obres que concursaven al premi, el jurat es va reunir per qualificar-les i seguidament es va fer públic el dictamen i es van lliurar els premis d’enguany. Durant la seva intervenció, Fermí Santamaria va manifestar el seu agraïment «a tots els artistes que, durant una estona, han format part del paisatge de Tossa de Mar per mitjà de la pintura». I tot seguit va assenyalar que «la mirada del visitant, immortalitzada amb el pinzell, és una fórmula més de promoció de la destinació i de la cultura». Finalment, Santamaria va donar l’enhorabona als guanyadors i va convidar tothom a veure l’exposició de les obres dels artistes participants.

Leer más:  Josep López de Lerma es nombrado Hijo Predilecto de Sant Feliu de Guíxols (Girona)

- Te recomendamos -