Inicio Comunidad Valenciana Esport reconeix els 68 centres educatius promotors de l'activitat física i l'esport...

Esport reconeix els 68 centres educatius promotors de l'activitat física i l'esport d'Alacant al teatre Arniches

0


La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concedit els diplomes de reconeixement als 68 centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport de la província d’Alacant en un acte que s’ha celebrat al teatre Arniches.

Aquest acte és un reconeixement de la Conselleria al treball fet pels centres escolars en la potenciació de l’esport base, l’educació en valors i hàbits de vida saludables, mitjançant els seus projectes esportius com a part del projecte educatiu de centre. A tots els centres se’ls ha lliurat un diploma acreditatiu de la seua tasca en els aspectes esmentats anteriorment.

En el transcurs de l’acte s’ha donat a conéixer el programa “Esport a l’Escola+1h EF”, projecte impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que té com a objectiu incrementar el nombre d’hores destinades a l’assignatura d’Educació Física en Primària i fomentar la pràctica de l’activitat física i de l’esport als centres educatius.

Cal recordar que hi ha un total de 242 centres al territori valencià als quals s’ha reconegut com a promotors de l’activitat física i l’esport, cosa que representa un augment del 35 % respecte als 179 del curs anterior. D’aquests 242 centres, 68 pertanyen a la província d’Alacant, 35 a la de Castelló i 139 a la de València, i 186 són públics i 56 concertats.

Leer más:  Sucesos.- Detenido por robar dinero de las cajas registradoras en cinco establecimientos hoteleros de Elche

Així mateix, la Conselleria ha destinat a aquest programa 470.000 euros, la qual cosa suposa un increment del 88 % respecte a les ajudes concedides l’any passat, que era de 250.000 euros.


- Te recomendamos -