Inicio Comunidad Valenciana Esport reconeix els 139 centres educatius promotors de l'activitat física i l'esport...

Esport reconeix els 139 centres educatius promotors de l'activitat física i l'esport de València

0


La sala d’actes de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha acollit l’acte de lliurament dels diplomes de reconeixement als 139 centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport de la província de València. Aquest lliurament de diplomes ha comptat amb la presència del director general d’Esport, Josep Miquel Moya, i de Santiago Estañan, director de la territorial de València.

En el transcurs de l’acte s’ha donat a conéixer el programa ‘Esport a l’Escola+1h EF’, projecte impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que té com a objectiu incrementar el nombre d’hores destinades a l’assignatura d’Educació Física en Primària i fomentar la pràctica de l’activitat física i de l’esport als centres educatius.

Aquest acte és un reconeixement de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport al treball fet pels centres escolars, en la potenciació de l’esport base, l’educació en valors i hàbits de vida saludables, mitjançant els seus projectes esportius com a part del projecte educatiu de centre. A tots els centres se’ls ha lliurat un diploma acreditatiu de la seua tasca en els aspectes esmentats anteriorment.

Leer más:  La oftalmóloga Medina Azahara Moya,Alicantina de Adopción por su labor sanitaria y "pasión por el aprendizaje"

Cal recordar que hi ha un total de 242 centres al territori valencià als quals s’ha reconegut com a promotors de l’activitat física i l’esport, la qual cosa representa un augment del 35 % respecte als 179 del curs anterior. D’aquests 242 centres, 68 pertanyen a la província d’Alacant, 35 a la de Castelló i 139 a la de València, i 186 són públics i 56, concertats.

Així mateix, la Conselleria ha destinat a aquest programa 470.000 euros, la qual cosa suposa un increment del 88 % respecte a les ajudes concedides l’any passat, que era de 250.000 euros.

Dilluns passat, 25 de juny, va tindre lloc a l’IES Sos Baynat de Castelló l’acte de reconeixement per als centres de Castelló, mentres que el dijous 28 es durà a terme al teatre Arniches per als centres d’Alacant.


- Te recomendamos -