Inicio Comunidad Valenciana El Consell aprova el decret de creació de l'Acadèmia de Farmàcia, l'Acadèmia...

El Consell aprova el decret de creació de l'Acadèmia de Farmàcia, l'Acadèmia de la Música Valenciana i l'Acadèmia d'Infermeria

0

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es creen i s’aproven els estatuts de l’Acadèmia de Farmàcia, l’Acadèmia de la Música Valenciana i Acadèmia d’Infermeria, totes elles com a acadèmies científiques, culturals i artístiques valencianes.

Igualment, s’ha acordat inscriure en el Registre d’Acadèmies, a més de les institucions mencionades, la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana, la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles i la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana.

La finalitat de les institucions acadèmiques és l’estudi, la investigació, la difusió i la promoció de la cultura i el coneixement en el camp de les arts, les lletres i les ciències, en qualsevol de les seues branques i disciplines.

Cal recordar que la creació i la inscripció d’aquestes acadèmies es produeix segons el que disposa el Decret 91/2015, que regula la creació i el registre d’acadèmies científiques, culturals i artístiques de la Comunitat Valenciana.

Aquest decret, a més, defineix les acadèmies com corporacions de dret públic sense ànim de lucre i amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d’obrar per al desplegament i el compliment de les seues finalitats.

Leer más:  La ocupación hotelera en València se eleva al 95% gracias a la Copa Davis y el Triatlón

- Te recomendamos -