Inicio Comunidad Valenciana El Consell aprova un conveni entre l'Institut Valencià de Cultura i 'La...

El Consell aprova un conveni entre l'Institut Valencià de Cultura i 'La Caixa' per a l'organització de concerts escolars

0

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Cultura i la Fundació ‘La Caixa’ per a l’organització conjunta de concerts escolars al teatre Arniches d’Alacant, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i al teatre Rialto de València.

Els concerts previstos en el conveni són quatre representacions de l’espectacle ‘Un te la menta’ al teatre Rialto de València, quatre representacions de l’espectacle ‘Teranga. El llegat dels griots del Senegal’ a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i, en últim lloc, quatre representacions de l’espectacle ‘La guerra de Troia’ al teatre Arniches d’Alacant.

Segons estableix aquest acord, l’Institut Valencià de Cultura cedirà gratuïtament i assumirà els costos d’utilització del teatre Arniches, de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i del teatre Rialto. A més, acordarà amb ‘La Caixa’ els aspectes tècnics de les representacions, el control d’accés del públic, la vigilància d’instal·lacions i els tècnics d’escenari, i s’ocuparà del manteniment de les instal·lacions.

També farà la convocatòria per a les escoles, gestionarà la reserva de grups i difondrà l’activitat.

Leer más:  Un investigador del CBIT-UPV ha sido premiado con una beca Marie Curie para investigar nuevos tratamientos contra la ELA

Per part banda, ‘La Caixa’ durà a terme la planificació i l’organització artística dels concerts i elaborarà els dossiers pedagògics. També s’encarregarà de gestionar la contractació i pagar els honoraris pels concerts i les despeses derivades per allotjament, manutenció i desplaçament.

De la mateixa manera, produirà el material de premsa i pedagògic i el posarà a la disposició del professorat per mitjà de la pàgina web corresponent.

Les dues parts inclouran els elements identificatius de les dues institucions en tota la publicitat que es genere.


- Te recomendamos -